+31(0)77-396 9824 order@kscimport.nl

Koni Racing

Koni logo

KONI schokdempers hebben een reputatie opgebouwd door excellente prestaties. Om die reputatie te behouden, focust KONI op kwaliteit, zowel van technologie en van productie, om er voor te zorgen dat de dempers de optimale performance geven.
Alle door middel van het fabricageproces het bewijs van kwaliteit wordt gevonden: geproduceerd van de beste materialen, oppervlakken bewerkt op de kleinste toleranties, strenge kwaliteitscontrole normen opgenomen in alle productiestappen en een 100% dyno-test op het einde van de productielijn verzekeren dat elke demper levert haar optimale prestaties.

KONI Racing schokdempers bieden u
• Beter rijgevoel
• Brede aanpassingsrange
• Geen onjuiste naaldventiel afstelling
• Uitstekende betrouwbaarheid
• Meer stabiliteit
• Uitstekende low-speed demping *
• Zelf onderhoud mogelijk
• Aantrekkelijk geprijsd t.o.v. de concurrentie
• Meer controle over hobbels
• Lage wrijving en gewicht *

* Speciaal voor de 2612 en 28 Series
Koni Track Day-kit

 

Track day kit

Een complete demper en veerkit voor standaard gebruik op de weg, maar meer in het bijzonder om een optimale handling op de baan te hebben. Het brede scala van 64 voorgedefinieerde demping profielen, maakt het gebruik van meerdere veerafstellingen voor veel racebaan en wegomstandigheden mogelijk. De samenwerking tussen KONI en H & R geeft je het beste om je auto te tunen, een optimale afstelling voor zowel reguliere weg- als circuitgebruik.

Koni 2612 series

 

2612 series

The 2612 series zijn gebaseerd op de bewezen technologie van de 2812MKII dubbel verstelbare demper. Het grootste verschil ten opzichte van de 2812MKII is de diameter en de standaard low friction parts.

Koni 2812 series

 

2812 & 2812 MKII series

De 2812 series werken niet met de reguliere naaldkleppen. In plaats daarvan controleert een superieure en geavanceerde cassette de opening en sluiting van de kleppen.
Onze commitment om continu motorsport producten te verbeteren, heeft geresulteerd in the next level: KONI ontwikkelde de 2812 Long Body series demper. Zij zijn een verlenging van de 2812MKII series, met een range van de zuigerslag van 114 tot 224 mm.

Koni 2822 MK2 series

 

2822 MKII series

Het grootste verschil met de 2812 is dat de 2822 series maarliefst op 4 manieren te verstellen is. Het is een dubbelwandige, hoge druk gas schokdemper. Speciaal ontworpen voor wedstrijdddoeleinden is deze demper volledig verstelbaar wanneer geinstalleerd op een wagen. Het heeft 2 verstellingen voor inwaartse demping (compression) en 2 verstellingen voor de uitwaartse demping (rebound).

Koni Coil Over

 

3011 series

De 3011 is een stalen, extern dubbel verstelbare hoge druk gas, COIL OVER demper. Het gepatenteerde mono tube ontwerp maakt onafhankelijke aanpassingen aan de inwaartse en uitwaartse demping mogelijk. Te combineren met 2.25" I.D. of 2.50" I.D. veren.

Koni 8211 series

 

8211 series

Dit is een stalen, extern dubbel verstelbare, coil-over demper die gebruikt is in de World Champion Formula 1, Can-Am en praktisch elke andere race die ooit gereden is. Inwaartse demping en uitwaartse demping kunnen apart aangepast worden als de demper geinstalleerd is op het voertuig.