+31(0)77-396 9824 order@kscimport.nl

Koni Sport en Tuning

Koni logo

KONI's Sport & Tuning schokdempers zijn specifiek per applicatie ontwikkeld.
Elke KONI demper wordt op het voertuig wordt getest en afgestemd, waardoor KONI in staat is om elk afzonderlijke model te voorzien van de meest optimale rijeigenschappen.

De KONI STR.T schokdemper is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige niet-afstelbare sportdemper die verbeterde handling en comfort biedt voor een scherpe prijs.
De legendarische KONI SPORT demper, ook wel bekend als "KONI Geel", voorziet uw auto van sportieve rijeigenschappen en een optimale handling. De KONI SPORT demper is in rebound afstelbaar en is daarom ook uitermate geschikt in combinatie met verlagingsveren.
KONI biedt tevens een compleet Kit programma, waarin de KONI STR.T en SPORT dempers per model (als car set) worden gematched met kwalitatief hoogwaardige H&R verlagingsveren.


Koni STR.T


STR.T

Ready to race? Voor het betere bochtenwerk? Voor de adrenaline kick? Op zoek naar de ideale lijn en de nodige dosis G-Force? Wij weten waar je naar op zoek bent. Met de introductie van de KONI STR.T sportdemper bieden we de ultieme rijsensatie van een KONI Sport chassis - voor een aantrekkelijke prijs.

Koni Sport


Sport

Ben jij een tuning fanaat? Hou je van snelheid? Heb je affectie met techniek en stel je een sportdemper graag zelf in naar je eigen persoonlijk voorkeur? Dan zijn de KONI SPORT dempers iets voor jou!

Koni STR.T Kit

 

STR.T Kit

De STR.T kit van KONI bestaat uit KONI STR.T dempers in combinatie met met de kwalitatief hoogwaardige H&R verlagingsveren en vormen een perfect match.
KONI STR.T KIT biedt een voertuigspecifieke set-up die zorgdraagt voor verbeterde sportieve rijeigenschappen, meer handling en een directer stuurgedrag.

Koni Sport Kit

 

Sport Kit

De SPORT kit van KONI bestaat uit KONI SPORT dempers in combinatie met met de kwalitatief hoogwaardige H&R verlagingsveren en vormen een perfect match.
KONI SPORT KIT biedt superieure rijeigenschappen voor de sportieve rijder. De set-up wordt perfect gematched met de H&R verlagingsveren. Dit resulteert in extreme handling, messcherp stuurgevoel en maximale grip levels.

Koni Coil Over

 

Coil Over

Ben jij een ambitieuze tuner en zit racing in je bloed? Hou je van extreme verlaging? Is maximale handling het enige dat telt? Ga dan voor radicale tuning met KONI COIL-OVER dempers!
Zowel de uitwaartse dempingkracht als de voertuighoogte is totaal naar persoonlijke voorkeur instelbaar en biedt de tuner maximale vrijheid.

Koni Track day kit


Track day kit

Een complete demper en veerkit voor standaard gebruik op de weg, maar meer in het bijzonder om een optimale handling op de baan te hebben. Het brede scala van 64 voorgedefinieerde demping profielen, maakt het gebruik van meerdere veerafstellingen voor veel racebaan en wegomstandigheden mogelijk. De samenwerking tussen KONI en H & R geeft je het beste om je auto te tunen, een optimale afstelling voor zowel reguliere weg- als circuitgebruik.