+31(0)77-396 9824 order@kscimport.nl

Nieuws

Official partner BMW Racing Cup

De organisatie van de BMW Racing Cup is trots om KSC Import BV vlak voor de start van het raceseizoen te verwelkomen als ‘official supplier’ van de inmiddels meer dan 50 auto’s tellende raceklasse.
KSC Import staat voor Wheels, Suspension & More en met dat laatste heeft KSC de afgelopen 10 jaar haar sporen verdiend in de motorsport. Naast de import en distributie van verschillende merken lichtmetalen velgen en onderstel componenten is KSC eveneens actief in de motorsport als toeleverancier van Motec motorsport velgen. Op vrijwel ieder circuit en in iedere klasse, tref je wel de velgen aan afkomstig uit het Noord-Limburgse Venlo.

KSC onderscheidt zich van andere aanbieders door haar technische knowhow en meedenkend vermogen. KSC is in staat oplossingen te bieden daar waar andere aanbieders het laten afweten. Enkele bekende merken binnen het assortiment van KSC zijn Bilstein, Eibach, H&R, Wiechers, Breyton, BBS, Brock en Motec.

Bart Kusters van KSC Import is enthousiast over de verbintenis met de BMW Racing Cup: “De Motec velgen onder de BMW M240i vormen een uitstekende combinatie en wij dragen de BMW Racing Cup een warm hart toe, daarom hebben we niet geaarzeld om ‘official supplier’ te worden van deze spectaculaire nieuwe raceklasse.”

Source: https://www.facebook.com/bmwracingcupofficial/