+31(0)77-396 9824 order@kscimport.nl

Over KSC Import BV

Historie

In 1989 stond de Tuning en Styling branche nog in haar kinderschoenen. 17 inch velgen kwamen zojuist op de markt terwijl er nog maar nauwelijks banden voor verkrijgbaar waren.

KSC staat voor ''Kusters Special Carproducts'' en werd in augustus 1993 opgericht als een tuningsfirma met diverse specialisaties. Naast het verlagen van auto's, monteren en zelf vervaardigen van custom built uitlaten stond KSC voornamelijk bekend voor het monteren van extreme velgen en het daarvoor benodigde uitrollen van wielkasten. Klanten vanuit geheel Nederland hadden de weg naar KSC gevonden.

Naar verloop van tijd is de naam Kusters Special Carproduct verkort naar KSC Cartuning.

 

2001...

In 2001 is het bedrijf verkocht en de start gemaakt met KSC Import BV, een groothandel en importeur van Lichtmetalen Velgen en kwalitatieve auto-accessoires. Inmiddels is KSC Import BV uitgegroeid tot een importeur van diverse merken lichtmetalen velgen en accessoires in het midden en hogere segment van de markt.

KSC levert uitsluitend via de vakhandel, velgen en bandenbedrijven en (auto-) merkdealers. KSC onderscheidt zich van andere aanbieders door haar technische knowhow en meedenkend  vermogen naar haar klanten. KSC is in staat oplossingen te bieden daar waar andere aanbieders het laten afweten. Enkele productgroepen binnen het assortiment zijn: lichtmetalen velgen, banden, verlagingsveren en schokbrekers, sportuitlaten, spoorverbreders en wielbouten.